Jouw unieke verhaal

Herken je dit?

 

 • Ik zou ook wel even gemasseerd willen worden. Ik heb echt pijn in mijn schouders van het tillen en de stress. Maar dat ik zoiets durf te denken. Het is wel de ander die echt iets mankeert.  Wat ikzelf voel is - gezien de omstandigheden - echt niet belangrijk.
 • Ik zou heel even een momentje voor mezelf willen waarbij niemand mij iets komt vragen. Maar wat ben ik toch egoïstisch. De ander kan toch ook niet even zijn ziekte of beperking van zich afzetten en heeft trouwens mijn hulp nodig.
 • Ik heb vorige week tijdens de verzorging van mijn partner de slappe lach gekregen. Het voelde echt goed om nog eens samen zo vrijuit te kunnen lachen. Maar als ik er nadien met iemand over praat kijken ze me vreemd aan. De hele situatie is toch wel een beetje ernstiger te nemen, lijken ze wel te denken.

 

Weet dat je niet de enige bent die hiermee worstelt.

 

Als mantelzorger voor mijn partner heb ik gemerkt dat er op sommige momenten heel veel gedachten en gevoelens door je heen kunnen gaan. Zeker als de situatie voor langere tijd aanhoudt.

 

Gedachten en gevoelens die ikzelf vaak afdeed als egoïstisch, niet belangrijk,  zo mag ik niet denken, ... en ga zo maar door.

En ik durfde of kon deze gedachten en gevoelens ook niet altijd delen met mijn partner of de mensen om mij heen. Daarvoor waren ze veel te persoonlijk en ook wel - in mijn ogen - soms totaal ongepast. Wat zouden ze wel niet van mij denken.

 

Maar die gedachten en gevoelens zijn er echt wel - binnnenin jou - en als je deze niet eens kunt uitspreken of benoemen gaan ze onderhuids op je inwerkern met een reële kans op negatieve gevolgen voor jezelf. 

 

Je raakt mogelijk uitgeput en geïrriteerd, je ervaart gevoelens van schuld, je krijgt last van slapeloosheid, je voelt je eenzaam, … en als je niet oppast kan je er zelfs ziek van worden.

 

Maar dat hoeft niet zo te blijven!!

 

In het aanbod 'Jouw unieke verhaal' krijg je de kans:

 • Om jouw unieke verhaal te vertellen
 • met alle ruimte voor jouw eigen gevoelens en gedachten
 • zonder beoordeling of veroordeling
 • vanuit herkenning en erkenning
 • op een manier die het best bij je past

 

Door je gevoel te verwoorden en hardop uit te spreken

 • wordt het voor jezelf duidelijker wat je gevoel je aangeeft
 • onwikkel je inzicht in je eigen situatie
 • ga je beter begrijpen wat je echt wilt en wat je echt nodig hebt,

                waardoor je deze boodschap ook beter kan overbrengen naar anderen toe

 • helpt je jezelf om spanningen in je lichaam los te laten,

                waardoor je je beter en vooral lichter gaat voelen.

 

Want zoals het aloude spreekwoord zegt : 'Gedeelde smart is halve smart'

 

Hoe ziet het aanbod 'Jouw unieke verhaal' eruit?

 

Tijdens een telefonisch contact spreken we het beste moment af waarop het voor jouw mogelijk is om jouw unieke verhaal met mij te delen.

 

Je mag zelf aangeven of je deze ontmoetingen wilt laten doorgaan in je eigen woning, in mijn praktijk of op een andere locatie. Je verhaal vertellen tijdens een wandeling in een rustige omgeving met af en toe een rustmomentje is ook altijd mogelijk.

 

Aan het einde van de ontmoeting zullen we samen bekijken of er nood is aan extra ondersteuning of begeleiding. Dit is geheel vrijblijvend en zeker niet verplicht.

 

Soms kan het delen van je verhaal al voldoende zijn om je een heel stuk lichter of krachtiger te voelen.

 

Wat gaat het kosten?

 

Om je verhaal in alle vrijheid en veiligheid te vertellen, zonder daarbij op de tijd te letten.

 

 • Jouw unieke verhaal                         60,00 euro/gesprek
 • Verplaatsingsvergoeding                 0,37 euro/km

 

Mantelzorgcoach GeCos handelt onder het statuut ‘vrijstellingsregeling van belasting voor kleine ondernemingen’  waardoor er geen BTW in rekening zal gebracht worden.

 

Wat is mijn rol als mantelzorgcoach?

 

Mijn rol als mantelzorgcoach bestaat erin om je uit te nodigen om in alle vrijheid en veiligheid jouw unieke verhaal te vertellen. Daarbij zal ik naar je luisteren en af en toe vragen stellen om je verhaal zo duidelijk mogelijk te krijgen voor mij maar vooral ook voor jezelf. Ik geef je daarbij alle ruimte en tijd die je nodig hebt, zonder te oordelen of te veroordelen vanuit herkenning en erkenning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niets moet, alles mag.  En dit op jouw eigen tempo en op een manier die het best bij je past.

 

 

Voel je de nood om jouw verhaal met iemand te delen, maar kan je hiervoor niet echt bij iemand in je omgeving terecht?

 

Neem dan gerust contact met mij op via het nummer 0478 / 55 83 94 of stuur een mailtje naar  veerle@mantelzorgcoachgecos.be.

Dan leggen we samen het beste moment en plaats vast waarop je je verhaal in alle rust kan en mag delen.

 

Ik hoor je graag!

 

 

 

Wil je meer te weten komen over mij  klik dan hier.

Ben je op zoek naar een beter wooncomfort klik dan hier.

Heb je een andere vraag of ervaar je een ander probleem in je rol als mantelzorger, klik dan hier

 

Deel met je vrienden :