GRATIS INFO

Gratis MANTELZORG-PAS

 

Als mantelzorger sta je altijd klaar om een naaste met een ziekte of een beperking te helpen waar nodig.

 

Maar wat bij een onverwacht noodgeval?

Stel dat jou - als mantelzorger - iets overkomt. Dan zou het meteen duidelijk moeten zijn dat jij voor iemand zorgt en dat deze persoon hulp nodig heeft.

 

Met de MANTELZORG-PAS is dit mogelijk.

En je kan deze hier snel en eenvoudig GRATIS downloaden.

 

Gratis MANTELZORGBOEK

 

Als mantelzorger weet jij - als geen ander - welke hulp en ondersteuning nodig is bij de verzorging van je partner. Je kent ook de vaste routines en weet wat de zorgvrager leuk vindt en wat niet. Ook als hij of zij dit niet meer zelf kan zeggen of uitdrukken. 

 

Toch kunnen er momenten voorkomen dat je de zorg die je geeft (tijdelijk) moet overdragen aan iemand anders.

 

Een MANTELZORGBOEK geeft je de mogelijkheid om alle nodige informatie eenvoudig en overzichtelijk te bundelen zodat de vervanging op een zo goed mogelijke en vertrouwde manier kan verdergezet worden. 

VRIJBLIJVEND VERKENNEND GESPREK

 

Heb je nood om je verhaal met iemand te delen. Heb je last van slapeloosheid, piekergedachten en reageer je niet meer op de manier die je zelf zou willen? Vraag je je af of je bepaalde zorgtaken niet eenvoudiger kunt uitvoeren.  Ben je op zoek naar informatie over een hulpmiddel, een tegemoetkoming, ...? 

 

Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend verkennend gesprek. Tijdens dit gesprek onderzoeken we samen wat precies jouw vraag/nood is op dit moment, wat je belangrijkste worstelingen zijn in je rol als mantelzorger en hoe ik jou daarbij kan helpen.